B12-vitamin som smeltetablet giver de bedste resultater

Mange mennesker er stadig overraskede over, at vitamin B12 som smeltetablet giver de bedste resultater sammenlignet med andre metoder. Undersøgelser viser dog, at der ikke er grund til at være skeptisk over for dette. Den største videnskabelige undersøgelse, der sammenligner effekten af ​​B12 som smeltetablet versus intramuskulær B12, efterlader ingen tvivl.

Metoder til at give B12-vitamin

Der er forskellige metoder til at give vitamin B12 til mennesker, der har brug for kosttilskud af forskellige årsager. Der findes almindelige slugetabletter, det kan gives intramuskulært eller som en avanceret smeltetablet, såsom vores B12-vitamin med hele 1000 µg vitamin B12 i form af den kropsklare B12 råvare, methylcobalamin.

En stor undersøgelse, der sammenligner effektiviteten af ​​vitamin B12 som smeltetablet versus intramuskulær B12, er nu tilgængelig, og resultaterne vil sandsynligvis overraske mange:

Vitamin B12 givet som smeltetablet var mere effektivt end at give det intramuskulært!

Målt effekt med blodprøver

Forskerne bag undersøgelsen målte niveauerne af B12 i blodet hos over 4.200 patienter. Den ene gruppe fik vitamin B12 som smeltetablet, mens den anden gruppe fik B12 intramuskulært.

Undersøgelsen er den største af sin art, og målingerne er taget over en periode på tre år.

Resultaterne taler for sig selv:

De, der fik vitamin B12 som smeltetablet, havde signifikant bedre blodniveauer af B12 sammenlignet med dem, der fik vitaminet intramuskulært!

Fordele ved vitamin B12 som tablet:

– Du får den kropsklare form af vitamin B12, kaldet methylcobalamin

– Optages i mundens slimhinder og ikke via mave/tarm

– B12 som smeltetablet giver stabile blodværdier hver dag, mens intramuskulær behandling resulterer i gradvist lavere blodværdier indtil næste behandling, hvilket kan få dig til at føle dig mere og mere træg indtil næste behandling

– Risiko for ubehag ved injektionszoner, da hæmatomer fjernes fuldstændigt (blodansamling i væv eller organ)

– Risiko for allergiske reaktioner ved intramuskulær behandling er fuldstændig elimineret

– Mindre belastning af lægestanden, da du kan tage tabletterne derhjemme, og antallet af lægebesøg kan reduceres markant, hvilket giver dem ressourcer og tid til vigtigere lægekonsultationer og arbejde

– Smeltetabletter er mere økonomiske for samfundet

Så hvis du oplever, at du ofte er træt og sløv, vil vitamin B12 i den rigtige form og dosis hjælpe dig – og du vil hurtigt mærke de ønskede effekter og resultater! De bedste resultater med vitamin B12 opnås, hvis du bruger det som smeltetablet.


Prøv B12-vitamin 1000 µg i 6 måneder
Normalpris pris kr. 349,00. Nu kun kr. 174,50!

brug for B12-vitamin


Indhold pr. sugetablet:

Vitamin B12 1000 mcg (metylkobalamin) – 1000 µg


Læs mere: Hvorfor har vi brug for B12-vitamin?