Ti grunde til, hvorfor du bør tage magnesium

Ti grunde til, hvordan magnesium øger din livskvalitet.

Der er mange forskellige måder at forbedre dit helbred på. Få er så effektive og sikre som at supplere din kost med magnesium. Det gælder især dem, der kæmper med unormale muskelfunktioner, især i benene om natten, eller kæmper med at klare sig i hverdagen. Men magnesiums fordele og vidundere stopper ikke der.

Magnesium er blevet brugt i århundreder som et naturligt middel til psykologiske funktioner. Det er først for nylig, at dette er blevet effektivt dokumenteret af videnskabelig forskning.

Der findes mange typer magnesiumtilskud på markedet. Magnesium+ er dog måske det bedste på markedet i dag.

Det har et indhold af nøje udvalgte synergistiske vitaminer og mineraler. Tilsammen giver de øget optagelse af magnesium, øgede sundhedsmæssige fordele og bedre samlet effekt, da ingredienserne virker i synergi. Dette sammenlignet med andre magnesiumtilskud. Derudover er det produceret i Skandinavien, og produktet er meget overkommeligt i pris.

Ti grunde til at tage magnesium

1. Mestring af hverdagen

I dagens moderne og hektiske liv kan det at klare hverdagen være en udfordring i sig selv, men også for vores helbred. Mange mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv besvær med at klare deres hektiske livsstil og forventninger fra familie, venner og på arbejdet. For nogle kan det være svært at komme over og overkomme.

Heldigvis er der effektive og naturlige midler, der er bevist til at bekæmpe dette. Forskere har dokumenteret, at et godt magnesiumtilskud, såsom Magnesium+, er både sikkert og effektivt.

Det vil bidrage til normale kognitive og psykologiske funktioner samt nervesystemets normale funktion.

2. Muskelspændinger i nakke-, skuldre- og hovedmuskler

Flere og flere mennesker lider af spændinger i nakke-, skulder- og/eller hovedmuskler. Dette efterfølges ofte af “hovedtryk” og forårsager ubehag. Nogle er urolige hver dag, nogle kun nu og da. Uanset hvad er begge tilfælde en ubehagelig og irriterende tilstand. Årsagerne er mange. Det kan for eksempel være på grund af dårlig kost, mangel på nok søvn, stress eller dehydrering. Musklerne i nakke og hoved trækker sig kraftigt sammen og giver os meget ubehagelige spændinger i hovedet. Indtag magnesium, som bidrager til normale muskelfunktioner og vil sikre, at sådanne uønskede muskelsammentrækninger ikke opstår. Således vil ubehagelige muskelspændinger i dit nakke-, skulder- og hovedområde være fortid.

3. Menstruation, hormoner og muskelfunktioner

Muskler i lænden og hofterne kan drage fordel af at anvende magnesium under menstruation, da magnesium bidrager til en normal muskelfunktion. Oplever du dette, bør Magnesium+ betragtes som et dagligt tilskud. Magneisum+ vil endda bidrage til at reducere træthed og udmattedhed, hvis du også oplever dette.

Derudover bidrager B6-vitamin til reguleringen af ​​hormonel aktivitet.

4. Dit hjerte

Magnesium bidrager til normal muskelfunktion. Det gælder også hjertet! Magnesium bidrager også til elektrolytbalancen, hvilket dit hjerte vil sætte stor pris på. Med den synergistiske effekt af vitamin B6, som bidrager til et normalt stofskifte af homocystein, kan du ikke gå galt i byen med Magnesium+!

Så det er nemt at sige:

Magnesium+ + hjerte = SANDT!

5. Bedre søvn

Dårlig søvn påvirker mere end 30 % af befolkningen. For mange skyldes dette igen muskelspændinger. Som vi ved nu, bidrager magnesium til normale muskelfunktioner og vil dermed hjælpe din afslapning til en bedre søvn. Husk også, at magnesium bidrager til normale psykologiske funktioner og ditto for dit nervesystem. Magnesium+ er således det perfekte supplement inden sengetid!

6. Mere energi

Magnesium og vitamin B6 bidrager begge til det normale energigivende stofskifte og dermed til at mindske træthed og udmattethed. Derudover hjælper vitamin B6 med et normalt glykogenmetabolisme.

Så hvis du føler, at du har brug for mere energi – så sørg for, at Magnesium+ er en del af din daglige rutine.

7. Atletisk præstation

Magnesium+ bør tages dagligt af enhver atlet. Eller hvis du ønsker at øge din atletiske præstation, uanset niveau. Magnesium vil bidrage til elektrolytbalancen, og sammen med vitamin B6 bidrager begge til et normalt energistofskifte, normal muskelfunktion, normal proteinsyntese og reducerer træthed og udmattedhed. Vitamin B6 vil også bidrage effektivt til glykogenmetabolismen.

Da regelmæssig træning nogle gange kan tære på vores immunsystem, er det godt at vide, at D-vitamin og B6 bidrager til vores immunsystem og dets normale funktioner.

Zink bidrager til normale testosteronniveauer i blodet samt makronæringsstofstofskiftet.

Alle er utroligt vigtige faktorer, som vil gøre det lettere at nå dine atletiske mål.

Magneisum+ er nok det vigtigste supplement for enhver atlet!

8. Knogler og tænder

Både magnesium og D-vitamin bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale tænder og knogler. Og vidste du, at magnesium er nødvendigt for at aktivere D-vitamin? For at sikre normale knogler er D-vitamin alene ikke nok. Din krop har brug for magnesium for at aktivere det! Faktisk synes alle de enzymer, der omsætter D-vitamin, at kræve magnesium, som fungerer som en cofaktor i de enzymatiske reaktioner i lever og nyrer.

Magnesium+ vil også give dig dit daglige behov for zink, og zink bidrager også til vedligeholdelsen af ​​normale knogler.

9. Immunsystem

Vitamin B6, zink og D-vitamin bidrager til dit immunforsvars normale funktion – og ja, som vi ved, er magnesium nødvendigt for at aktivere D-vitamin! Derudover bidrager zink til beskyttelse af celler mod oxidativt stress!

10. Muskler og led

Magnesium+ med ekstra kobber vil ikke kun bidrage til normale muskelfunktioner, men også bidrage til vedligeholdelsen af ​​normalt bindevæv. Således vil Magneisum+ passe godt på dine led samt dine muskler. Win-win!

Fakta om Magnesium+:

Magnesium+ indeholder magnesium, vitamin B6, vitamin D, zink og kobber. Sammen arbejder de i synergi. Synergi betyder, at effekten af ​​noget er større end virkningerne af de forskellige enkelte stoffer hver for sig. Det er præcis, hvad du får med Magnesium+. For eksempel vil B6-vitamin gøre, at magnesium lettere optages i vores kropsceller. Magnesium og D-vitamin er afhængige af hinanden, for at de kan fungere, som de skal, i vores kroppe.

Derfor er Magnesium+ i dag det mest populære magnesiumtilskud i Norden.


Magnesium+ med 50 % rabat!
Nu kun 199,50 kr. (inkl. porto)

Bedre sundhed med Magnesium


Indhold pr. tablet:

Magnesium300 mg
Zink5 mg
Vitamin B60,7 mg
Kobber0,5 mg
Vitamin D5 µg

Dette er en af ​​fordelene ved vores magnesium, klik og tjek: Uroen i mine ben er væk, siger Karen