Ny forskning: Ældre får bedre fysisk funktion med Curminol

Ny forskning har igen vist, at Curminol er meget gavnligt for optimal ledsundhed.

Denne gang er det et nyt studie af den vigtige ingrediens Curcumin C3 Complex, udført ved University of Florida, USA.

Undersøgelsen, som nu er offentliggjort, involverede både mænd og kvinder mellem 66 og 94 år. Halvdelen af ​​deltagerne fik den aktive Curcumin C3 Complex-tablet. Den anden halvdel fik inaktive tabletter uden aktiv ingrediens (kendt som placebotabletter).

Undersøgelsen varede 12 uger, og alle deltagere gennemgik videnskabelige tests for at undersøge fysisk funktion hos ældre mennesker.

Markant forbedret fysisk funktion

Især måling af ganghastighed har vist sig at være et nyttigt værktøj hos ældre mennesker sammen med andre fysiske tests såsom at rejse sig fra en stol, stå op og sidde ned gentagne gange og balancetest. Denne test er bredt accepteret og kaldes SPPB. Testen bruges også til at vurdere fysisk funktion hos ældre mennesker over 65 år.

Ud over disse tests målte forskerne også styrken af ​​ben og knæ, før og efter undersøgelsen begyndte. Der blev også taget blodprøver fra deltagerne hver 4. uge.

Overbevisende resultater

Efter 12 uger var resultaterne særligt overbevisende for gruppen, der modtog den aktive og patenterede ingrediens i Curminol.

Knæ- og muskelsundheden var forbedret markant hos deltagerne, som klarede sig meget bedre i balancetest, styrketest, evnen til at stå op og sidde nemmere og måling af ganghastighed.

Blodprøver taget fra patienterne i undersøgelsen viste heller ingen abnormiteter.

Hvorfor dette er vigtigt for personer over 65

I en verden, hvor vi lever længere, er det vigtigt at have naturlige kosttilskud, der kan forbedre den fysiske funktion, når vi bliver ældre. Det er en mulighed for at forhindre funktionsnedgang sammenlignet med mere tidskrævende livsstilsinterventioner. Dette er vigtigt for individet (at være mere selvstændigt og selvforsynende, når vi bliver ældre), og det er vigtigt i socioøkonomisk henseende.

Forskerne konkluderer, at kosttilskud som Curminol med Curcumin C3 Complex er vigtige for at forbedre fysisk funktion og muskelstyrke hos moderat fungerende ældre voksne.

Om Curminol

Curminol indeholder en patenteret og gennemprøvet blanding af Curcumin C3 Complex, Boswellin, Ingefær og BioPerin (sort peber). Denne unikke blanding af ingredienser har i flere videnskabelige undersøgelser vist sig at være meget effektiv til at give maksimal ledsundhed. Den har også vist sig at forbedre muskelstyrken.

Curminol indeholder også D-vitamin, som bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale knogler, og C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse for brusk.

Alt er i en base med en særlig omega-3 med et højt indhold af fedtsyren EPA. Dette er positivt for led og muskler. Det har også vist sig, at omega-3-fedtsyren EPA øger effekten af ​​Curcumin C3 Complex. Ny forskning om alle de patenterede ingredienser i Curminol udgives løbende.Indhold i anbefalet dagsdosis – 2 kapsler:

IndholdMængde
Crystal Oil fiskeolie1000 mg
– Omega-3570 mg
– EPA310 mg
– DHA80 mg
Curcumin (Curcumin C3®)100 mg
– Curcuminoider95 mg
Boswellia Serrata (Boswellin®)33,5 mg
Ingefær40 mg
Vitamin C20 mg
Vitamin D10 µg
Udenatureret kollagen II40 mg
BioPerin® – sort peber5 mg


Læs mere: Bedre sundhed med Magnesium Plus