Kvalitet i alt, hvad vi gør

Dokumenteret kvalitet

Alle vores produkter gennemgår en streng kvalitetskontrol. Vi lægger vægt på åbenhed og ønsker, at al produktinformation skal være tilgængelig. Fabrikkerne, som producerer vores produkter, er valgt i henhold til vores strenge krav.

Alle råvarer analyseres, før de sættes i produktion, og hver produktion af færdigvarer gennemgår en kvalitetskontrol på laboratorium, før den bliver tilgængelig for vores kunder.

Kan trygt bruges af idrætsudøvere

STR Nordic ønsker at være en tryg leverandør af kosttilskud, også til idrætsudøvere. Derfor bliver alle vores produkter analyseret på uafhængige laboratorier og analyseret for indhold af forbudte stoffer.

Alle vores produkter er blevet testet, og ingen af vores produkter indeholder forbudte stoffer.

Idrætsudøvere kan trygt bruge alle produkter, som tilbydes af STR Nordic.

Vores første produkt med IFOS-godkendelse

I 2018 blev Hjertevennlig Omega-3 som det første produkt i Norge godkendt og certificeret som et 5-Star-produkt af the International Fish Oil Standard. 

Det betyder, at både renhed, oxidationsværdier (TOTOX) og indhold af omega-3 har en højere standard end fx WHO’s krav til fiskeolier. Alle produktioner skal testes og analyseres af IFOS for at kunne blive godkendt og certificeret som et 5-Star-produkt.