Magnesium giver optimale D-vitaminværdier

Magnesium giver optimale D-vitaminværdier og er absolut nødvendigt for korrekte blodværdier, viser en undersøgelse offentliggjort i The American Journal of Clinical Nutrition.

Forskerne fandt ud af, at tilskud med magnesium var absolut nødvendigt for at øge D-vitaminværdierne hos dem med lave værdier.

Til deres store overraskelse fandt de ud af, at magnesium også nedregulerede værdierne hos dem med for høje værdier.

Tilskud af magnesium regulerer således blodværdierne af D-vitamin både op og ned, så værdierne ligger bedre inden for referenceområdet og giver dermed de bedst mulige sundhedsmæssige fordele for alle.

“Det er meget vigtige resultater. Sundhedsproblemer er forbundet med både for høje og for lave niveauer af D-vitamin i blodet. Især lave værdier er en sundhedsudfordring i hele verden,” siger forsker Martha Shrubsole ved Vanderbilt-Ignram Cancer Center.

“D-vitaminværdier og sundhed følger en såkaldt U-kurve, hvor både lave og høje værdier fører til øgede sundhedsmæssige udfordringer. Det optimale er at ligge i den midterste og nederste del af U-kurven,” siger ledende forsker bag studiet.

“Vi blev interesseret i magnesiumtilskud, da vi så, at mange mennesker, der faktisk får høje doser D-vitamin, simpelthen ikke oplever nogen ændring i deres blodværdier. En mangel på magnesium lukker simpelthen for syntesen af ​​omdannelsen af ​​D-vitamin”.

Magnesium + D-vitamin = sandt

Magnesium er absolut nødvendigt, for at mere end 300 biokemiske processer kan finde sted i vores krop. Magnesium er vigtigt for nervesystemet, musklerne, hjertet, blodsukkerbalancen, vores psykologiske funktion og for vores skelet.

Deltagerne i undersøgelsen fik et individuelt tilpasset tilskud på mellem 300 og 400 mg magnesium pr. Dag.

“D-vitaminmangel er alvorligt og et voksende problem på verdensplan. Mange får derfor anbefalinger fra læger om at tage ekstra tilskud med D-vitamin. Men det hjælper ikke, hvis man også mangler mineralet magnesium. Op mod 80 % af befolkningen får ikke nok magnesium,” siger Dai.

Det er derfor vigtigt at sikre, at du får nok magnesium og ikke kun tager D-vitamintilskud. Magnesium giver optimale D-vitaminværdier.

Om Magnesium+

Magnesium+ er et kombinationsprodukt, der giver dig ekstra synergi med ekstra tilsat Vitamin B6 for øget optagelse af magnesium samt zink, D3-vitamin og kobber.

Produktet er nøje sammensat for at give dig de bedste sundhedseffekter, samtidig med at det forebygger mangler og kan bruges sammen med din almindelige kost og med andre sundhedsprodukter.


Magnesium+ med 50 % rabat!
Nu kun 199,50 kr. (inkl. porto)

Bedre sundhed med Magnesium


Indhold pr. tablet:

Magnesium300 mg
Zink5 mg
Vitamin B60,7 mg
Kobber0,5 mg
Vitamin D5 µg

Dette er en af ​​fordelene ved vores magnesium, klik og tjek: Uroen i mine ben er væk, siger Karen