Hold tempo og overskud oppe med stærkt B12-vitamin

Som steward på både kort- og langdistanceruter i et internationalt flyselskab lever Rune et travlt, men aktivt liv. For at holde energien i top er det derfor vigtigt med både træning, søvn og den rigtige kost – og B12-vitamin.

– Jeg elsker at bruge de timer, jeg har til overs, til at udforske de steder, jeg befinder mig, siger Rune. Jeg er specielt glad for at have mit fotografiapparat med mig og tage billeder. Både af natur og byer. New York er nok min favoritby, men intet overgår den norske natur, slår Rune fast.

– Som steward må jeg ofte arbejde, når andre sover, og det kan til tider være både anstrengende og stressende. Det er ikke altid, man har overskud til alt det, man gerne vil, og jeg mærker jo, at energiniveauet ikke er lige så godt, som det var for 20 år siden, siger Rune med et klogt smil.

Blev anbefalet stærkt B12-vitamin

Foruden at være hobbyfotograf holder Rune sig i form med ture i naturen og træner regelmæssigt i fitnesscentret.

– Det er vigtigt at kunne koble lidt af, samtidig med at det er vigtigt at holde sig i form. Så har jeg mere overskud at give af til mine passagerer, hvad enten det er på mange korte flyveture i løbet af en dag her i Norge eller langture til for eksempel New York. Alligevel bemærkede jeg, at det blev sværere og sværere at orke og overkomme alt det, jeg har lyst til.

– Takket være en ven blev jeg anbefalet at prøve et stærkt B12-vitamin – og jeg kan sagtens mærke, at det hjælper mig med energien. Jeg forstår godt, at B12-vitamin bliver kaldt for “energivitaminet”, siger Rune. – Nu kan jeg overkomme mere og mere, slet og ret.

– Det er vigtigt, at dosis er stor nok til at fungere. Derfor har jeg valgt B12-vitamin på hele 1000 µg. Du mærker det jo med det samme, siger Rune. – Hovedet bliver straks ligesom mere klart, og trætheden, som før kunne komme snigende lidt for hurtigt, ja, den mærker jeg ikke længere noget til.

Har du brug for et trygt og godt produkt, som faktisk virker, så kan jeg anbefale B12-vitamin, siger Rune.

Fakta om STR Nordics B12-vitamin

Hver tablet indeholder hele 1000 µg B12 i form af metylkobalamin. Metylkobalamin er den form av B12-vitamin, som kroppen straks kan optage og udnytte.

Hver æske indeholder hele 180 sugetabletter, så B12-vitaminet optages mest effektivt og hurtigt.


Prøv B12-vitamin 1000 µg i 6 måneder

Normalpris pris kr. 399,00

Nu kun kr. 199,50!

B12-vitamin


Læs mer – Vitamin B12

Læs om Karen, der fik bugt med uroen i benene her