Uroen i mine ben er væk, siger Karen

Uroen i mine ben er væk, og jeg føler mig mere udhvilet, når jeg vågner om morgenen, siger Karen.

Det slår alt, hvad jeg har prøvet fra apoteket, siger hun.

Mine træningspas er nu nemmere, da jeg har genvundet normal muskelfunktion, og træthed og udmattelse efter hver træning er reduceret.

En aktiv kvinde

Karen er en aktiv kvinde med en kandidatgrad i biologi. Arbejder med byudvikling og miljø. Ved siden af ​​sit arbejde konkurrerer hun internationalt i styrkeløft som veteranatlet og har gjort det i mange år nu.

At træne i marken er trættende for alle, at tilføje 10-14 timer hver uge med tung styrketræning er en stor belastning for kroppen.

-Som veteranatlet på højt niveau skal jeg holde øje med, hvad jeg spiser, det siger sig selv. Du når ikke toppen af ​​nogen sport uden at være seriøs omkring søvn, kost og træning.

-Selvom min kost er fantastisk, er det svært at få nok næringsstoffer alene gennem maden for at opfylde mine behov.

-I mange år har jeg haft plagede ben og lægge. Jeg har brugt magnesium med varierende resultater. Det var indtil nu.

Magnesium+ har bidraget til normal muskelfunktion.

Bedre end produkter fra apoteket

-I fuldt alvor er Magnesium+ bedre end noget andet, jeg har prøvet fra apoteket. Jeg havde hurtige resultater med mine ben, der vendte tilbage til normal funktion. Man skulle ikke tro, at der var nogen forskel på produkterne, men det er der virkelig.

-Magnesium+ har et andet indhold af næringsstoffer end andre kosttilskud med magnesium, og det kan være grunden til, at dette produkt hjalp mig mere. Ud over 300mg magnesium pr. tablet indeholder produktet også vitamin B6. Vitamin B6’s bidrag er mange, men det vigtigste for mig er, at det bidrager til normal funktion af nervesystemet. Magnesium+ indeholder også zink og kobber.

-Kobbers bidrag til at opretholde normalt bindevæv er et af mange. Kobber og vitamin B6 bidrager begge til normal funktion af nervesystemet. Zink hjælper med normalt syre-base stofskifte. Så hvis du har problemer med mælkesyre i dine muskler, kan zink hjælpe med at genoprette din krops normale funktion til at udskille mælkesyre.

Dette produkt ser ud til at være korrekt formuleret, siger biologen.

-Efter at have brugt Magnesium+ har jeg oplevet en reduktion af træthed og udmattelse.

Historie om urolige ben i familien

Benproblemer om natten er almindelige i hele familien, siger Karen.

-Både min far og bror har de samme udfordringer, så det her er en familieting. Med arbejde, al træningen og daglige gåture med mine to hunde er det klart, at mine ben bliver slået ud. Jeg bemærker det mest om natten, eller jeg plejede at gøre det. Nu føles mine ben normale, siger Karen, mens hun smiler. Uroen i mine ben er væk!

Det er bare vidunderligt – at vende tilbage til en normal funktion har gjort min dag meget nemmere, end jeg kunne forestille mig, siger Karen med et stort smil!


Magnesium+ med 50 % rabat!
Nu kun 199,50 kr. (inkl. porto)

Bedre sundhed med Magnesium


Indhold pr. tablet:

Magnesium300 mg
Zink5 mg
Vitamin B60,7 mg
Kobber0,5 mg
Vitamin D5 µg

Dette er en af ​​fordelene ved vores magnesium, klik og tjek: Uroen i mine ben er væk, siger Karen