Magnesium+ med ekstra synergi fra zink, vitamin B6, vitamin D og kobber

Magnesium+ med ekstra synergi. Et kombinationsprodukt, som giver dig ekstra synergi med ekstra tilsat vitamin B6 for at øge optagelsen af magnesium samt zink, vitamin D3 og kobber.

Produktet er nøje sammensat for at give dig de bedste sundhedseffekter. Samtidig med at det skal forebygge mangler og kunne bruges sammen med din almindelige kost og med andre kosttilskud.

Større overskud og mere energi

Både vitamin B6 og magnesium bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Et tilstrækkeligt indtag af disse næringsstoffer påvirker også hjernens sundhed og bidrager dermed til et mere balanceret og generelt sundere aktivitetsniveau.

For personer med følelsesmæssige udfordringer og stress er produktet fint, fordi vitamin B6 og magnesium har positive effekter på hjernens normale psykologiske funktioner. Kobber fremmer nervesystemets funktioner.

Kort sagt et fint kosttilskud til at understøtte hjernens og nervesystemets velvære.

Smuk og frisk hud

Zink hjælper til med at bevare en frisk hud og spiller en rolle i celledelingsprocessen og bidrager dermed til at opretholde en normal hud. Desuden bidrager zink til at opretholde normale negle og hår.

Kobber er vigtigt som bidrag til en normal hudpigmentering. Magnesium er vigtigt for vores tænder og bidrager dermed til at lade Magnesium+ skabe en positiv effekt på din mulighed for at bevare et smukt udseende.

Velegnet for både idrætsudøvere og motionister

Magnesium+ er et vigtigt kosttilskud for både aktive idrætsudøvere og motionister. Zink bidrager til normale testosteronværdier i blodet, og magnesium fremmer musklernes normale funktioner.

Kobber, zink og D-vitamin opretholder immunforsvarets normale funktioner, hvilket er vigtigt for dig, som træner regelmæssigt, så du undgår unødvendige stop i din træning før og under en aktiv sæson.

Hjælp til vægtkontrol

Hvis du ønsker at gå ned i vægt, er det vigtigt af få tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler. Og det kan ofte være en udfordring, hvis man er på specielle diæter og kure. Magnesium+ er derfor et godt tilskud til dig, som er i færd med at slanke sig.

Zink hjælper med en normal omsætning af makronæringsstoffer og bidrager til en normal proteinsyntese. I praksis er proteinsyntese muskelvækst eller en sund udvikling af muskler efter belastning. Velfungerende muskler øger det daglige energiforbrug af kalorier, som igen gør forbrændingen af fedtdepoter lettere.

Hvis du får løs mave på grund af et magnesiumprodukt, er det et tegn på, at man får for meget magnesium. Det anbefales da at reducere indtaget af magnesium.


Ja tak, jeg vil gerne have 10 måneders forbrug

til kun kr. 174,50!


Indhold pr. tablet:

  • Magnesium – 300 mg
  • Zink – 5 mg
  • Vitamin B6 – 0,7 mg
  • Vitamin D – 5 µg
  • Kobber – 0,5 mg

Læs mere om Magnesium+:

Uroen i mine ben er væk, siger Karen