Hjertevenlig Omega-3 er endelig i Danmark

Hjertevenlig Omega-3 er et norskproduceret kosttilskud, som kan bidrage til at opretholde et normalt blodtryk* og normale triglyceridniveauer i blodet.

Omega-3-fedtsyren DHA er også vigtig for at opretholde normale hjernefunktioner og normalt syn.

Der findes forskellige typer omega-3-fedtsyrer, men de vigtigste hedder DHA (docosaheksaoensyre) og EPA (eicosapentanoensyre).

EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion, og denne gunstige virkning opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

Vores Hjertevenlige Omega-3 giver dig hele 730 mg omega-3 i 2 små kapsler og hele 620 mg EPA og DHA.

Omega-3 er en gruppe af såkaldte essentielle fedtsyrer, som kroppen har behov for. De fleste ved i dag, at omega-3 er meget vigtigt for vores helbred. Udfordringen er, at vores krop ikke er særlig god til selv at producere omega-3. Derfor er det vigtigt, at vi får tilført tilstrækkeligt med omega-3 via kosten og da gerne mindst 250 mg hver dag.

Problemet er, at de færreste børn og voksne spiser tilstrækkeligt med fede fisk hver uge. Derfor er det fornuftigt at bruge et tilskud med et højkvalitets omega-3-produkt. Dette gør det enkelt og let at indtage det, man har behov for af disse livsvigtige fedtsyrer hver dag, så vores krop fungerer optimalt.

Hjertevenlig Omega-3 kan bruges af børn, som kan sluge kapsler, og anbefales også til gravide og ammende.

Hjertevenlig Omega-3 er blevet godkendt med hele 5 stjerner, som er den højeste godkendelse, IFOS giver til et omega-3-produkt.

Kravene, som IFOS stiller til en sådan godkendelse, er, at indholdet i kapslerne analyseres, og at indholdet af omega-3-fedtsyrer skal være i overensstemmelse med det, som angives på etiketten.

Endvidere skal IFOS’ strenge krav til indhold af miljøgifte og tungmetaller opfyldes. Dette er krav, som er strengere end for eksempel WHO’s retningslinjer for omega-3-produkter.

For at blive godkendt med 5 stjerner af IFOS skal man også dokumentere, at produktet er friskt og ikke harskt. Dette kaldes oxidationsværdier, som måles i TOTOX. TOTOX-værdierne skal være lave og betydeligt lavere end alle andre internationale krav for at opfylde IFOS’ strenge krav.

For at få en godkendelse fra IFOS på hele 5 stjerner skal alle disse kriterier opfyldes!


Omega-3 med 50 % rabat!
Nu kun 199,50 kr. (inkl. porto)

Bedre sundhed med Magnesium


Fiskeolie1000 mg
Omega-3730 mg
EPA410 mg
DHA210 mg
Andre omega-3110 mg